2016-11-09 07:27:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Felpörögnek az események

Napi horoszkóp november 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma nagyon ingerlékeny hangulatban van, egész elvont kérdésekről is hosszasan képes vitázni… Egy kicsit fogja vissza magát, mert ma alaposan megsérthet másokat! Önre nem jellemző, hogy ennyire kritikus legyen, most se tegye!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Halak jegyében áll. Ma a legnehezebbnek tűnő problémákat is képes megoldani, hála az intuíciójának. Cselekedjen a saját megérzései szerint. Délután felkeresi egy régi barátja, sok örömét leli a találkozóban.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Most tisztán látja, hogy mi az, amit el szeretne érni, és ehhez az égiek adnak elegendő erőt, energiát. A kapcsolatai révén olyan információra tesz szert, amivel előre léphet a ranglétrán is. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőséget!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Most lendületben van, könnyedén elintéz olyan ügyeket is, amelyeket már régóta csak halogat. Ezt a pozitív energiát mások lelkesítésére is használhatja. Főleg a párjára férne rá egy kis érzelmi támogatás…

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma kreatív megoldásokat talál a problémákra, szívesen kísérletezik új dolgokkal. Ha egy kecsegtető üzleti ajánlattal keresik meg, ne féljen belevágni! Arra azért ügyeljen, nehogy túlterhelje magát a sok új feladattal.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Most érezheti, hogy mennyire túlhajtotta magát az elmúlt időszakban: az erőtartalékai kimerülőben, munkájából hiányzik a lendület, a kreativitás… Próbáljon meg egy kicsit feltöltődni, ha teheti, vegyen ki néhány nap szabadságot!

Mérleg: IX. 23. - X. 22
Olyan információk birtokába juthat, amelyek alaposan felülírják az eddigi terveit. Jó lenne, ha racionálisan végiggondolná, merre kellene tovább indulnia. A kapkodásnak semmi értelme nincsen!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma alaposan felpörögnek az események. Lépjen egyet hátra, ha úgy érzi, hogy önnek már túl sok a jóból. Határozza el magát, és fejezze is ki a döntését, ne hagyja magát befolyásolni. A délután már nyugodtabb légkörben telik.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A pénzügyeit illetően ne folytasson struccpolitikát – nézzen szembe a ténnyel, hogy alaposan túlköltekezte magát az utóbbi időben. Gondolja végig, min tudna spórolni, állítson fel új költségvetést!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A munkahelyén néhány váratlan kérdésre kell ma válaszolnia. Ideje egy őszinte elbeszélgetésnek az eddig elodázott ügyekről. Ne tartson ettől, legyen őszinte, ön mindig lelkiismeretesen végezte a munkáját.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma csapatban tud igazán jól érvényesülni. Bár mindenkinek más elképzelése van az elvégzendő feladatról, mégis felvidítják egymást, és sokat nevethet a közös munka során. Az este is jó hangulatban telik, hívja meg vacsorára a barátait.

Halak: II. 19. - III. 20.
A munkahelyén próbálja meg az öntől várható legjobb teljesítményt nyújtani anélkül, hogy hagyná magát elbizonytalanítani. Ne bosszankodjon azon, ha a magánéletéről kitudódik valami. Minél természetesebben viselkedik, annál jobb.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: